söndag 23 maj 2010

Update v.20

En hel del av bilderna är från Bryngfjorden, även en del från det som händer i stan. Nästa update blir det resterande bilder därifrån men också en hel del från skåre. Bless Concrete







































14 kommentarer:

dB sa...

Har själv aldrig varit ute i skåre så det var kul att se vad som finns där, bra update.

dB sa...

Onödigt av Duck2 att tagga på namnskyltar och framför allt historiska minnen. Duck2 är sämst!

Anonym sa...

hahaha dumma duck2 ..

Anonym sa...

äh va fan, vad som hellst kan hända i mörkret på fyllan.

Anonym sa...

DB
Ja det var väl lite onödigt kanske.Men vad ska man göra(såhär i efterhand)/duck2

Anonym sa...

fet update!

Anonym sa...

Haha vart fan lirar super? Mycket fames och lagligt kanske, ja visst... men inte fan levererar han på gatan och kan snacka om "streetrespekt" där kammar den snubben noll alltså..och genom att gå över ospittade olagliga pieces (kan räkna upp ett antal där detta har skett) visar han vilken jävla respektlös och uppnosig typ han är.. FY! håll dig till ditt äckliga pill plank där du hör hemma!!

Anonym sa...

Uppnosig får nog bli veckans ord..hehe.
:)

Anonym sa...

Angående det här med super så får jag säga som så att jag tycker det finns tillräkligt med plats för att slippa måla över andra..

Men det är ju klart,dom lugna och lätta spottsen är ju redan körda och det är väl dom den herren eftertraktar..

För övrigt så måste jag säga;
Kdconcrete,big up!!
Det finns allt till en update per vecka!

dB sa...

Duck2:
I efterhand kan man tänka över om det var rätt gjort och därefter agera utifrån vad man kom fram till.
Jag tycker att Du, Duck2, är en av Karlstads bästa målare med grymma skills och mer kreativitet än många andra. Därför blir jag lite förvånad när jag får se sådan respektlöshet mot annan kultur.

..ok, det var ett par tags på någon skylt här och där, hehe. Kanske låter lite överdrivet med mitt resonemang men jag ville bara säga vad jag tyckte om det.

Anonym sa...

Angående vem som kör var så kan jag bara säga att det är väl upp till var och en vart man vill klottra? Det låter på er som att man skriver på något jävla kontrakt om att försöka köra dem synligaste ställena bara för att man väljer att måla. Streetcred hit och dit, enligt mig så finns det ingen här i stan som är värd att ta på allvar. Vi bor i karlstad, med en liten inavelsscen bestående av toys och famepillare. Det vi alla dock har gemensamt är vi tar oss själva på allt för stort allvar. Sköt dig själv och skit i andra, spänn av.

Anonym sa...

Karlstads scen tillhör en av de fjantigare i Sverige, känns som om man måste fråga minst 10pers om lov innan man kör något och om man nån gång råkar lägga något...

Anonym sa...

plus att det känns som de flesta bara målar lugna ställen och skiter i det för att "vadå, det läggs ju ändå upp på kdgatukonst, FAME!!!"

dB sa...

Så typiskt av polisen att försöka förlöjliga folk när de inte har något bättre att komma med. De tar ju inte fast några i alla fall. Vem som är toy eller inte är väll en personlig uppfattning, men jag hoppas att Karlstad kan få en inavelscen, med typisk stil, som alla städer hade innan Internet.

Problemet som diskuteras är väll att många tänker på sig själva och inte tänker på någon annan. Klart man inte ska behvöva fråga tio pers innnan man gör en målning men att visa Respekt ger en inte sämre anséende.

ps. Vad som skrivs i sånna här gästböcker är väll inte någon lag. Det är ju mest folk som klagar på andra men man kan ju gemensamt komma fram till hur kulturen ska se ut. Fortsätt att klaga, jag har själv haft hjälp av det, men ge hellre cred till det som gjorts bra.