lördag 15 augusti 2009

Helg update v.33.

Var runt och fotade lite så nu finns det en del bilder på lager iaf. Har även fått en del bilder inskickat det tackar jag för!





33 kommentarer:

Anonym sa...

gillar att du är ute och fotar och inte lägger upp bilder folk skickar in. Fortsätter du med det här engagemanget kommer sidan vara guld värd!

Anonym sa...

Fin update :) /Hs

Anonym sa...

Forsätt så här! Helt ok sida! :) // LokEoneR -HpSuF-

Anonym sa...

Eftersom att jag inte får mina kommentarer publicerade på Kdgraff, (antar att man inte är så omtyckt bland administratörerna)eller att man inte får skriva sin egna syn på saken eller helt enkelt svar på tal, försöker jag här som svar på whe's inlägg på kdgraff angående spittningen i ghostfamet:

Whe...synd att mnågon har pajat min wille..den va till BIzarrs nyfödda son!!!!så jävla lågt att göra det...farfar har fan inte pajat någon målning..åh inn crew är en målare som är me i wch..så håll koll på vilka som gör vad...Jag har inte dragit över några målingar lr tags...så detta va lågt gjort...va en hyllnings målning till min bästa vän...den som har gjort detta är ju inte så smäffisch längre i mina ögon...Wch gänget har rockat igen...BACk din buse där..ha ha respekt!!!!


Hur kan inn crew vara en målare i wch, vem är då denna gufs?, jag tror knappast att inn som inte har målat på år och dar skulle följa med er ut till ghostfamet bara för att spitta min piece med en simpel throw och om du nu inte har nått med detta att göra skulle det nog inte vara samma färg på wille piecen och spittningen(eller?). Alla kan göra misstag och allt det här skulle kunna undvikits om ni hade bara hade pratat med mig på något vis och bett mig byta tag, Sen kan ni ta upp det när jag började skriva gufs och inte 2 år efteråt.. Ni hade enkelt kunnat förklarat att det redan fanns en som körde denna tag och jag undrar bara varför han inte framförde det själv utan att det uppdagas på det här viset ca 2 år efteråt.. Ni som är äldre i gemet måste väl kunna ha bättre saker för er än att kasta skit på mig och kalla mig bajtare över internet osv.. men gjort är gjort hoppas det kan stanna vid det här, annars vet ni vart jag finns..

KDconcrete sa...

Visst publicerar jag men tänk på att allt bör tas med en nypa salt.
Mvh

Anonym sa...

Bra sida, kul att se lite från streetan. /y1

Anonym sa...

kan lika gärna va en snut jävel som har denna sida...

KDconcrete sa...

haha, jo det skulle det ju lika gärna kunna vara.. och tror du på fullaste allvar att så är fallet, behöver du inte besöka sidan...mvh

Anonym sa...

sidan är nice! Fuck KD graff!

KDconcrete sa...

Man tackar, kul att ni diggar sidan så mycket! Jag försöker inte konkurrera ut någon annan, jag komplitera bara det jag tycker fattas. Mvh

Anonym sa...

gufs har gjort bort sig...

Anonym sa...

Vadå gufs har väl inte gjort bort sig mer än någon annan?

Anonym sa...

står ju kdconcrete..
är ju bilder på målningar som sitter på trä underlag ju..
keffft!

KDconcrete sa...

Haha, du hitta inget bättre att klaga på eller?
Om det är så "keffft", behöver du inte besöka sidan.
Tillbaka till skolan och lär dig stava pojk.

D.... sa...

Hahahah...måste bara replikera puckot som tycker att namnet på denna blog skulle vara missvisande, eller "keffft", när någon bild visar en målning på trä underlag.

Lägg märke till att det inte är många bilder alls som visar målningar på betong. Jag antar att du menar att concrete=betong, i och med innehållet i din kommentar.
Jag kan se typ tre bilder där underlaget är betong eller av betongmaterial. Resten föreställer tags och målningar gjorda på plast, sten, metall och just det, trä.

Hur som helst verkar varken puckot eller bloggens admin. ha koll på att ordet concrete har flera betydelser. Är det någon som vet vad det svenska ordet konkret betyder? Om inte kolla upp det!

Anonym sa...

Men han menar väl Karlstads betong och inte att alla målnigar måste vara på betong? Puckon e ni allihopa hehe.

Anonym sa...

vi vill höra mer om beefen.. har hört att gufs har fått allt om bakfoten o kastat sig in i nått hastigt o tvärt...???

Anonym sa...

Ja det är ju bara att läsa nu för tiden beefas det ju inte på gatan utan över internet..Men som jag fattat det INN spittade gufs, gufs spittade INN som var över hans egna, antog att det var whe som spittat den med INN eftersom dem hade använt samma färg och det skedde samtidigt som en ny wille piece målades i "ghostfamet". Sen är det väl bara att spekulera i om han gjorde rätt eller inte.
Men vem är denna INN undrar jag, aktiv när var hur? varför gå över gufs från början?

Anonym sa...

inn crew spitta "gufs" för han bajta gufs .. o då gick gufs o spitta whes målning . de va spittat me inn crew .. men hur han får de till att de va whe de vet jag inte ..

Anonym sa...

Gufs är en oslo-writer i wch-sfären som ett antal gånger varit i karlstad o sprayat, (se bla. INN-piecen på haga-garaget), sen har någon här i stan fått för sig att "sno" dennen tag (medvetet eller omedvetet vet nog bara denne själv,(vet han ens betydelsen av ordet??). Att detta sen retat vissa element är helt naturligt då BITING är = låg hållning i miljön speciellt så defintiv som denna. Detta verkar vara roten till eran s.k "beef" :) är ej aktiv själv men detta säger snubbsen i game´t... så lycka till allihop som följer denne wbiter´s exempel, streespekt kan ni glömma iaf.
peace
tjockas

Anonym sa...

Man vet själv hur arg man kan bli, senaste anonym har nog fattat det rätt, sedan fatta jag det som att inn var ett crew men hur kan inn crew vara med i Wch? det finns nog en del frågetecken mellan dem, tydligen är det någon som redan har skreve gufs för ett tag sedan. Fattar inte hur de reagerer så starkt på det eftersom det finns fler uppenbara exempel. t.ex, mois (målare i LTC crew) sir(e) är ett gammalt karlstadcrew och det finns säkert fler som "bajtar":) Jag tycker bara en sak till, det är inte så moget av Wch´s medlemmar och deras vänner eller vad det är att sitta och måla ut gufs och sedan skylla ifrån sig på INN samtidigt som de sitter och kallar honom för bajtare:S, sen ser man samma färg på deras målningar, jag menar folk kan lägga ihop 1+1, det behöver man inte vara speciellt smart för/ 6s

Anonym sa...

om gufs är med i inn crew? varför säger du whe att inn är med i wch?
"..åh inn crew är en målare som är me i wch.." Inte lätt att hålla reda på allt, och karlstads gufsen har ju bytt tag nu så jag fattar inte varför ni fortsätter tjaffset?
Sitter ni och håller inne på hur allt ligger till från början så får ni nog skylla er själva istället för och ta det direkt. klaga inte på folk när han frågar saker och får sådana där svar, och man kan inte baita någon omedvedet, stilen eller nått är ju inte likt för 5 öre.. 6s

Anonym sa...

"..åh inn crew är en målare som är me i wch.." tror att whe skrev inn crew eftersom folk hade droppat att det var ett crew i samma debatt men tillrättavisat dom, dvs det han menar är att inn crew inte är ett crew utan en målare i wch? precis som jag hade fattat det innan "battlen" gick igång åtminstone..

sen förstår jag inte som gufs säger varför de kommer dragandes med anklagelserna nu? är ju inte direkt nyligen han började köra det...

Anonym sa...

medveten och uppenbar bajt e ju svårbegripligt, särskillt om det sker på lokal nivå. Att någon kör sin grej med en bokstavskombo någon writer eller något crew någonstans någon gång använt är ju heeeelt ofrånkomligt i denna vida värld..

loose those cannons!

Anonym sa...

inn och wch är två helt olika crew.. om whe ville spitta lill gufs så hade han nog inte skreve inn. lägg ihop 1 + 1. jag menar hur smart får man va de står inn .. o han kör över wch hur smart är man då???

Styrbjorn sa...

Till D:

"Är det någon som vet vad det svenska ordet konkret betyder? Om inte kolla upp det!"

Menar du på allvar att du inte förstod att i detta fallet är ordets betydelse i första hand betong? Även om en sekundär betydelse i ordet konkret/påtaglig också kan vara passande.

Eller tog du bara chansen att försöka visa dig på styva linan? Nobody likes a know it all!

Anonym sa...

gufs borde ha tagit reda på vem som gjort vad innan han drar igång nått..

Anonym sa...

Som vi fått bekräftat är den "riktige" gufs från oslo, jag undrar vad han gör i karlstad kör 1 throwie i ghostfamet och åker hem?
Sen är det ju inget wch som är spittat heller utan whe eller "william" gjord av honom. Svårt och säga vad man hade gjort i "lill-gufsens" sits, men det verkar inte blivit något mer av det här såkallade beefet?

Anonym sa...

"gufs från oslo, jag undrar vad han gör i karlstad kör 1 throwie i ghostfamet och åker hem?"

Nej, knappast troligt, men däremot att whe gjorde en inn throwie(kanske hade inn bett honom göra det,eftersom dom är med i samma crew) i samma veva som william piecen därav samma färg på piecen som på throwien.

Anonym sa...

Ja men då är det väl rättfärdigat att gå över wille piecen eftersom han stod för spittningen och säger själv att
han inte hade något med det att göra. Det du skriver går inte ihop.

Anonym sa...

jag var med när william peicen gjordes o inn va redan där.. sluta gnäll om detta lixom .. han har gjort bort sig.och vi tar illa upp allihop eftersom den piecen var tillängnad our pres son. cMs wCh..

Anonym sa...

Men tror ni seriöst han åker till Sverige gör en enkel skitgrej, skriver på svenska med SAMMA färg, sedan skiter
han i övriga gufs målningar som sitter där bara några meter bort, jag är ganska bra mycket nyfiken på vem som
skulle ha gjort det om ni påstår att det inte var whe? get real / 6s

Anonym sa...

Whe.... Nu är det slut på detta trams...Vi är 6st i wch crew å alla bor inte i stan utan några har flyttat!!! Man kan va me i 2 crew sammtidigt.. så är fallet i detta.jag är med i enbart WCH å någon som bor i oslo lr har gjort är med i inn crew med.Ja vet att det är ett gammalt crew INN å han har blivit frågad själv att gå me i det!!! INN crew ska inte skitsnackas här i stan...All respekt till dom.Sen är det svårt att ta upp färg som man slänger...Lr ha me sej liknande färg lr samma... det har varit uppenbart vem som har gjort detta me att gå över målningarna länge nu..så ta reda på lite fakta först lr åk runt lite å kolla tags å målningar så finns det svar där...